Στο νέο update 1.1.0 το οποίο θα κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες, ενσωματώσαμε και σας παρουσιάζουμε το νέο εργαλείο τροφίμων USDA food database Online.

Αυτή η πρωτοποριακή μέθοδος η οποία είναι μοναδική στην Ελλάδα, μας επιτρέπει να εισάγουμε τρόφιμα στο εβδομαδιαίο διαιτολόγιο διαδικτυακά απευθείας από την βάση δεδομένων USDA σαν να τα είχαμε αποθηκευμένα στον δικό μας υπολογιστή. Με αυτό τον τρόπο έχουμε την δυνατότητα να επιλέξουμε μεταξύ 8.500 τροφίμων πέραν των 3.500 τροφίμων που υπάρχουν μέχρι αυτή την στιγμή αποθηκευμένα στην βάση δεδομένων του λογισμικού.

Εκτός από την απευθείας εισαγωγή των τροφίμων στο εβδομαδιαίο διαιτολόγιο έχουμε την δυνατότητα να αποθηκεύσουμε όσα τρόφιμα θέλουμε στην δική μας βάση τροφίμων.

Επίσης ένα ακόμα χαρακτηριστικό του νέου εργαλείου είναι ότι πριν την εισαγωγή των τροφίμων στο διαιτολόγιο ή την αποθήκευση στην βάση τροφίμων του λογισμικού, μπορούμε να τροποποιήσουμε όλα τα δεδομένα των τροφίμων που επιλέγουμε, όπως π.χ. μετατροπή του ονόματος στα Ελληνικά, ή την αλλαγή οπουδήποτε συστατικού.

Leave A Comment