Καταγραφή ελέγχου

Υπολογισμός βασικού μεταβολισμού – BMR

Δυνατότητες και χαρακτηριστικά

Υπολογισμός βασικού μεταβολισμού

Βρείτε αυτόματα το βασικό μεταβολισμό (BMR) ή το μεταβολικό ρυθμό ηρεμίας (RMR)  του επιλεγμένου πελάτη, επιλέγοντας μια από τις 4 ενσωματωμένες εξισώσεις που υπάρχουν στο λογισμικό Diet plan.

1.) Katch McArdle 2.) Mifflin St. Jeor
3.) Harris Benedict 4.) WHO

Στόχος συνολικών ενεργειακών αναγκών

Καθορίστε το στόχο των ενεργειακών αναγκών ανάμεσα από τρεις επιλογές (Συντήρησης, Μείωσης, και Αύξησης βάρους), και επιλέξτε το ποσοστό της ημερήσιας μείωσης ή αύξησης kcal που επιθυμείτε. Εναλλακτικά μπορείτε να πληκτρολογήσετε απευθείας τα kcal που θέλετε για μείωση ή για αύξηση. 

Ενεργειακές ανάγκες (Εγκυμοσύνη/Θηλασμός)

Συνυπολογίστε εύκολα και γρήγορα τις ενεργειακές ανάγκες σε περίπτωση εγκυμοσύνης ή θηλασμού και προσθέστε τες αυτόματα στις συνολικές ενεργειακές ανάγκες.

Δημιουργήστε τις δικές σας εξισώσεις

Δημιουργήστε τώρα τις δικές σας εξισώσεις για την εύρεση BMR, μέσα από ένα μοναδικό εργαλείο δημιουργίας εξισώσεων, αποθηκεύοντας τες μόνιμα στο λογισμικό Diet Plan, και χρησιμοποιείστε τες ανά πάσα στιγμή

Κατανομή % μακροθρεπτικών συστατικών

Καθορίστε τα ποσοστά των μακροθρεπτικών συστατικών

Σας παρουσιάζουμε ενδεικτικά μόνο μερικές από τις δυνατότητες και τεχνικά χαρακτηριστικά του λογισμικού. Για να δείτε όλες τις δυνατότητες μπορείτε να κατεβάσετε από την ιστοσελίδα μας τη δοκιμαστική έκδοση συνολικής διάρκειας 30 ημερών, ή να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες.