Καμπύλες ανάπτυξης (CDC)

Χαρακτηριστικά

Οι καμπύλες ανάπτυξης έχουν σκοπό να αξιολογήσουν την ανάπτυξη των παιδιών σε σχέση με την ηλικία τους. Οι καμπύλες ανάπτυξης είναι διαφορετικές για τα δύο φύλα και προσαρμόζονται αυτόματα με την επιλογή του πελάτη σας.

Οι καμπύλες αυτές αντιπροσωπεύουν τον ρυθμό ανάπτυξης που θα πρέπει να έχει κάθε βρέφος, παιδί ή έφηβος μέχρι την ηλικία των 20 ετών.

Τα γραφήματα των καμπύλων ανάπτυξης έχουν σχεδιαστεί σύμφωνα με τον παγκόσμιο οργανισμό υγείας Π.Ο.Υ. και CDC centers for disease control and prevention

Δυνατότητες

Καταχωρήστε το ύψος, το βάρος και την περίμετρο της κεφαλής, αποθηκεύστε και δείτε τα αποτελέσματα στις καμπύλες ανάπτυξης.

Αλλάξτε ή διαγράψτε οποιαδήποτε καταχώρηση, Εκτυπώστε ένα γράφημα, ή κάντε το εξαγωγή σε PDF, Word, Excel και σε οποιαδήποτε μορφή εικόνας θέλετε.

Σας παρουσιάζουμε ενδεικτικά μόνο μερικές από τις δυνατότητες και τεχνικά χαρακτηριστικά του λογισμικού. Για να δείτε όλες τις δυνατότητες μπορείτε να κατεβάσετε από την ιστοσελίδα μας τη δοκιμαστική έκδοση συνολικής διάρκειας 30 ημερών, ή να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες.